Nieuwe collecties van THEO Eyewear

Bij THEO zwemmen ze graag een beetje tegen de stroom in. Dat maakt de brillen van dit Antwerpse merk juist zo leuk. Voor dit najaar bedachten ze drie nieuwe designfamilies die zoals altijd de fantasie prikkelen en het oog verleiden.

Lavalands speelt met de confrontatie tussen warm acetaat en koel metaal en refereert aan eenzelfde botsing van de elementen wanneer een gloeiendhete lavastroom in koud water stolt. Het contrast zit ‘m niet alleen in de materialen maar deels ook in de typische THEO kleuren. Met maar liefst 5 modellen ieder in 8 kleuren is er volop keus voor iedereen.

Bij de Arches serie ligt het accent op de wenkbrauw partij die dankzij een opvallende vorm en een contrasterende kleur extra aandacht krijgt. Ook dit keer was de natuur de inspiratiebron en wel in de vorm van die typische natuurlijke stenen bogen die je overal ter wereld vindt. Vaak imposant en massief, soms juist breekbaar en fragiel maar altijd intrigerend net als deze nieuwe modellen.

Last but not least heeft de fameuze Potatoes Acetate familie een ware metamorfose ondergaan. Dankzij een ingenieuze nylor constructie en een vrolijk acetaat randje heeft deze serie een geheel nieuwe en lekker uitdagende look gekregen heeft. Alles natuurlijk weer in veel vormen en kleuren want dat is toch wel het handelsmerk van deze unieke ontwerpers.

Kom eens langs om te kijken en te passen of beter nog, maak een afspraak. We zijn gewoon geopend en houden ons uiteraard strikt aan de richtlijnen!

 

 

 

 

Deel het op:

Laatste Nieuws