Nieuws uit Parijs

Onlangs werd in Parijs de jaarlijkse SILMO gehouden. Ontwerpers en fabrikanten uit de hele wereld toonden er hun nieuwe collecties en innovaties. Natuurlijk waren wij erbij! Voor ons is Parijs ieder jaar weer de ideale plek om de trends en nieuwtjes voor komend jaar te ontdekken. Bij de monturen en zonnebrillen valt het grote aantal metalen ontwerpen op. Nadat vintage-geïnspireerde kunststof modellen jarenlang het beeld bepaald hebben, is de trend nu meer retro met veel metaal, kleinere rondere vormen en dubbele neusbruggen.

Deel het op:

Etnia Barcelona

En we moeten straks allemaal aan een 3D geproduceerde bril nadat we eerst uw gezicht gescand hebben zodat we de bril op maat kunnen (laten) maken. Zo ver is het lang nog niet maar we houden de ontwikkelingen natuurlijk wel in de gaten. Randloze brillen lijken een comeback te maken en als het om brillenglazen gaat, komt er steeds meer aandacht voor ons veranderende kijkgedrag. Door het gebruik van digitale apparatuur zoals de smartphone, tablets en computers kijken we veel meer ‘dichtbij’ en minder ‘veraf’ en daar moet uw bril op afgestemd worden.

3D-Printing

Andy Wolf

Door het gebruik van digitale apparatuur zoals de smartphone, tablets en computers kijken we veel meer ‘dichtbij’ en minder ‘veraf’ en daar moet uw bril op afgestemd worden.

Varilux X-series

Silhouette

Heel leuk was een nieuwe gadget die je helpt om je beter te ontspannen. De oortips en neus van de bril zitten vol sensors die je hersenactiviteit meten en via een app op je smartphone terugkoppelen. Superleuk om te doen en het werkt echt. Nu nog alleen in Amerika te koop maar begin volgend jaar waarschijnlijk ook in Europa. Greving & Greving houdt je op de hoogte!

Smith Lowdown Focus smart glasses

Laatste Nieuws