Ontdek de Porsche Design collectie bij Greving & Greving

Porsche is zoveel meer dan zomaar een merk. Porsche is een lifestyle en voor veel liefhebbers een ‘way of life’. Daar horen naast de iconische auto’s ook andere producten bij. Die ontwerpt Porsche zelf in de Porsche Design Studio en de link met de auto’s is altijd onmiskenbaar aanwezig. Ook bij de monturen en zonnebrillen.

Dit jaar vond het merk een perfecte ambassadeur in Patrick Dempsey en voor de liefhebbers hebben we nu een gelimiteerde oplage van de monturen en de zonnebrillen die hij zelf draagt in huis.

Wees er snel bij want we hebben er maar een paar kunnen bemachtigen!

Patrick Dempsey en Porsche zijn dé perfecte match. De beroemde acteur die in Grey’s Anatomy harten liet smelten is in zijn vrije tijd een fanatieke coureur, lid van de Porsche Motorsport Family en reed meerdere keren de 24-uurs van Le Mans waarin hij zelfs een keertje 2e werd.

Porsche staat voor unieke en zeer herkenbare ontwerpen, ongeëvenaarde kwaliteit, snelheid en elegantie. Voor de Porsche Design Collectie geldt hetzelfde. U kunt erop rekenen dat wij altijd een mooie selectie monturen en zonnebrillen in huis hebben. Heel bijzonder zijn de limited editions waarvan er wereldwijd slechts 911 gemaakt worden.

Aarzel niet en kom eens langs om de collectie te bekijken en te passen!


Kies uw winkel en Maak en afspraak