Sterren in Chanel

Sterren houden van Chanel en het Franse modehuis houdt van de sterren. Daarom zijn sommige regelmatig te bewonderen in de campagnes. Ook in die voor de nieuwe zonnebrillen. Zoals dit jaar bijvoorbeeld Pharrell Williams en Isabel Adjani. Hij draagt een groot zwart acetaat model met een subtiel metalen rand aan de buitenzijde van de glazen waarin een tweed motief gegraveerd is. Zij verbergt haar ogen achter een mooie klassieke zonnebril met donkere glazen. Maar er is natuurlijk nog veel meer.

De Franse zangeres Angèle draagt een ovalen model in acetaat met metalen veren (pootjes) en een signatuur Chanel parelketting als decoratief brilkoordje. Actrice Margaret Qualley schittert met een oversized zwart metalen model met ook weer zo’n mooi brilkoord en muzikant Sébastien Tellier steelt de show met een oversized shield in tweed.

Van heren, dames of unisex is geen sprake meer. Gender-gelijkheid is ook hier het credo en ieder draagt gewoon wat hij of zij mooi vindt staan. In ieder geval geeft Chanel u reden genoeg om weer eens lekker zonnebrillen te komen passen. En niet alleen Chanel natuurlijk want ook de andere collecties druppelen binnen. Kom gewoon eens langs. Voor je het weet is het voorjaar en kunt u niet meer zonder!

Deel het op:

Laatste Nieuws