Ontdek de THEO collectie bij Greving & Greving in Emmen

‘Ontdekken’ is echt het juiste woord want Theo brillen zijn anders dan alle anderen. Theo is rebels, tegendraads, origineel en kleurrijk. Deze Antwerpse ontwerpers hebben een heel eigen stijl ontwikkeld en daarmee wereldwijd veel fans gemaakt. Ook in Drenthe en verre omgeving.

Bij Greving & Greving in Emmen hebben we daarom altijd een grote collectie Theo monturen waaruit u naar hartenlust kunt kiezen en passen.

Theo is de moeite van een omweg waard en zoveel keuze als bij ons heeft u nergens. Natuurlijk vindt u de nieuwste ontwerpen altijd als eerste bij ons in Emmen en ook dit voorjaar zijn die weer uniek en verrassend!

Kom gerust eens langs om ze te bewonderen en te passen! Liever eerst even online een impressie van de collectie bekijken? Klik hier en bekijk ze in onze showroom!

Voor het allerbeste zicht combineren wij uw Theo montuur graag met de beste brillenglazen die we uiteraard in ons eigen atelier in uw nieuwe bril monteren. Gewoon omdat uw ogen het beste verdienen!

 

Ondanks de lockdown zijn wij op de normale openingstijden geopend. We vinden het wel fijn als u voor een oogmeting of bijvoorbeeld een contactlensaanpassing of controle vooraf even een afspraak maakt. Dat kan natuurlijk telefonisch maar ook 24/7 online