Greving & Greving Drachten
is per direct op zoek naar een
Vestigingsmanager vanaf 32 upw

Als vestigingsmanager bij Greving & Greving opticiens ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de (omzet)doelstellingen, het zorgen voor een uitstekende service en een hoge klanttevredenheid. Daarnaast bewaak je het jaarplan, de voorraad en de collectie, en ben je in staat om je team te motiveren en inspireren om de (omzet)doelstellingen te behalen in een prettig sfeer en samenwerking.

Ben jij;

  • In het bezit van een MBO diploma Opticien met brede kennis van contactlenzen
  • Gemotiveerd door het behalen van bovengemiddelde prestaties, en het aansturen van medewerkers
  • Zelfstandig en ambitieus
  • Organisatorisch ondernemend en commercieel
  • Communicatief en stressbestendig
  • Enthousiast en doorzettend
  • Modebewust en representatief

Stuur dan je brief, mail met CV of je persoonlijke videoboodschap naar vacature@greving.nl

 

Greving & Greving Opticiens is een succesvol familiebedrijf in Noord-Nederland. Met nu al 14 vestigingen is het een van de grootste zelfstandig opererende optiek-familie. Door altijd de nieuwste apparatuur en de laatste mode in huis te hebben – een grote collectie merk en design brillen én onze eigen huiscollectie – hebben we voor iedereen de juiste bril in iedere prijsklasse. Aangevuld met een groot gevoel voor advies, service en kwaliteit, zien wij onze klantenkring dan ook met de dag groeien.  Bij ons zijn optometristen, contactlensspecialisten, opticiens en verkoopmedewerkers werkzaam die onze klanten kunnen voorzien van het juiste advies en het leveren van de gewenste hoge kwaliteit en service.  Vind jij gastvrijheid een vanzelfsprekendheid en ben je oprecht geïnteresseerd in anderen? Bij Greving & Greving staan we altijd open voor nieuwe collega’s die het verschil maken.
Spreekt de inhoud van de functie je aan, aarzel niet en benader ons. Met een mooie brief, opvallende mail of unieke videoboodschap.

Deel het op:

Laatste Nieuws