Greving & Greving Groningen is per direct op zoek naar een
Gediplomeerd opticien
(en/of leerling of assistent contactlensspecialist)
28-38 uur / pwk

Voor onze vestiging in Groningen zijn wij voor ongeveer 28-38 uur per week op zoek naar een gediplomeerde opticien of een opticien in opleiding. Je gaat werken in een gerenommeerde winkel met leuke collega’s en kunt rekenen op een prima salaris.

Stuur dan je reactie naar vacature@greving.nl

 

Greving & Greving Opticiens is een succesvol familiebedrijf in Noord-Nederland. Met nu al 14 vestigingen is het een van de grootste zelfstandig opererende optiek-familie. Door altijd de nieuwste apparatuur en de laatste mode in huis te hebben – een grote collectie merk en design brillen én onze eigen huiscollectie – hebben we voor iedereen de juiste bril in iedere prijsklasse. Aangevuld met een groot gevoel voor advies, service en kwaliteit, zien wij onze klantenkring dan ook met de dag groeien.  Bij ons zijn optometristen, contactlensspecialisten, opticiens en verkoopmedewerkers werkzaam die onze klanten kunnen voorzien van het juiste advies en het leveren van de gewenste hoge kwaliteit en service.  Vind jij gastvrijheid een vanzelfsprekendheid en ben je oprecht geïnteresseerd in anderen? Bij Greving & Greving staan we altijd open voor nieuwe collega’s die het verschil maken.
Spreekt de inhoud van de functie je aan, aarzel niet en benader ons. Met een mooie brief, opvallende mail of unieke videoboodschap.

 

Deel het op: