Greving & Greving Stadskanaal is per direct op zoek naar een

(assistent) contactlensspecialist +/- 38 upw;

Greving & Greving Opticiens is een succesvol familiebedrijf in Noord-Nederland. Met nu al 14 vestigingen is het een van de grootste zelfstandig opererende optiek-familie. Door altijd de nieuwste apparatuur en de laatste mode in huis te hebben – een grote collectie merk en design brillen én onze eigen huiscollectie – hebben we voor iedereen de juiste bril in iedere prijsklasse. Aangevuld met een groot gevoel voor advies, service en kwaliteit, zien wij onze klantenkring dan ook met de dag groeien. Bij ons zijn optometristen, contactlensspecialisten, opticiens en verkoopmedewerkers werkzaam die onze klanten kunnen voorzien van het juiste advies en het leveren van de gewenste hoge kwaliteit en service. Vind jij gastvrijheid een vanzelfsprekendheid en ben je oprecht geïnteresseerd in anderen? Bij Greving & Greving staan we altijd open voor nieuwe collega’s die het verschil maken.

Greving & Greving Stadskanaal is per direct op zoek naar een (assistent) contactlensspecialist +/- 38 upw;

Functieomschrijving;

Als contactlensspecialist draag je zorg voor de aanpassingen en controles van uiteenlopende type contactlenzen. Daarnaast verricht je oogmetingen en heb je een brede kennis van brillenglazen en werk je actief mee op de winkelvloer. Je bent geïnteresseerd in de mode & brillentrends en de nieuwste technieken, en je kunt goed met klanten omgaan. Het werken in een moderne winkel die zich richt op het midden/hoog segment spreekt jou erg aan.

Ben jij;

  • In het bezit van een MBO diploma Contactlensspecialist
  • In het bezit van ruime ervaring in de functie Contactlensspecialist
  • Enthousiast en representatief
  • Klant en servicegericht
  • Commercieel en resultaat gericht
  • Zelfstandig en collegiaal
  • Flexibel en inzetbaar op zaterdag en tijdens vakantieperiode

Spreekt de inhoud van deze vacature je aan, aarzel niet en benader ons. Met een mooie brief, opvallende mail of unieke videoboodschap. Wij ZIEN je graag…

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en pasfoto naar vacature@greving.nl

 

Deel het op:

Laatste Nieuws